Thursday, May 5, 2011

Entri Khas untuk Khairul Asyraf




        Khai merupakan kawan yang aku baik sejak Part 1  lg. dan uniknya, kitorang sama2 satu kelas sejak part 1-6. Khai merupakan anak yang sangat sangat sangat sangat sangat kaya. Tetapi malang nya keluarga khai menjadi mangsa hasad dengki mnusia yang bersifat khianat dan mahu menjatuhkan bangsa Melayu sendiri.Aku harap manusia yang bersifat dengki itu dibukakan hati nya oleh Allah S.W.T dan sempat bertaubat sebelum dirinya bertemu dengan Allah S.W.t.

      Kat uitm nih, siapa yang tak kenal dengan Khai. Beliau memegang setiap jawatan penting yang ada kat Uitm nih. Dialah Jawatankusa Perwakilan kolej, Kapten Debat, MT SICC & banyak lagi. So, tak hairan lah kalau KHAI nih agak famous kat Uitm nih. Mana tak nya, jumpa orang kat luar, mesti dia kena tegur dengan budak yang  ‘minat’ dengan dia. Agak lah kot..hahaha…


                                                 AKU NGAN KHAI

       Aku suka berkawan ngna khai ni sebab khia seorang yang agak Sporting. Kalau nak mintak tolong apa2 ke, mintak je dengan khai nih, pasti dia akan tolong. Satu lagi, Khai jugak bawak satu satunya kereta GAIA yang ada kat Malaysia nih. Dan kerata GAIA itulah yang  menjadi mangsa kami untuk pergi melawat ke tempat yang baik mahupun jahat. Hahaha… Drama ini selalui terjadi”, katanya Khai.
Khai, aku nak advice nih, jangan lah layan sangat minah yang desperate tuh, apa yang ada kat kepala dia, aku pun tak tahu. Dah lah suka jaga tepi kain orang, mulut pulak macam LONGKANG.

Yang ni pulak aku nak cakap ikhlas kat khai nih,

-Aku sangat gembira dapat jumpa, kenal, berkwan,bergurau,bercakap,bergosip,bermain,belajar, berderak dengan orang yang bernama  KHAIRUL ASYRAF BIN KAMARUZZAMAN.
-Aku sangat gembira ada kwan macam KHAIRUL ASYRAF BIN KAMARUZZAMAN yang sentiasa berada bersama sewaktu senang & susah.
-Aku harap kita akan KAWAN SELAMANYA.
-Thanks 4 everything…

SUKA GAMBAR NIH..hahahaha


2 comments:

  1. kah3....sweetnyo gmbr nim..lalallalala

    ReplyDelete
  2. kuanng hajakkk . hey, haruslah . kami kan KAWAN . :)

    ReplyDelete